Zusterhof dankt zijn vrijwilligers

2018-03-13T08:31:27+00:00maart 13th, 2018|

Op vrijdag 9 maart verzamelden wij met 49 vrijwilligers aan het WZC Zusterhof. De vrijwilligers van het WZC O.-L.-Vrouw waren voor de gelegenheid ook tot daar gekomen. De bus  stond al te wachten. Om iets na acht vertrokken we richting Leerdam. Bekend voor de kaas maar ook voor het glas (en dat ziet men op vele plaatsen in de stad). Er is ook het hofke van Aerden. Bij aankomst was er een koffiestop. Nadien gingen we onder leiding van een gids alle bezienswaardigheden een beetje van dichterbij bekijken.

Om 12.00 u. scheepten we in op de “Parel van de Linge” voor een rondvaart van drie uur op de Linge (de langste rivier van Nederland) De soep werd eerst aan tafel geserveerd. Nadien werden we uitgenodigd voor een uitgebreid buffet, waar me met zijn allen enorm hebben van genoten. Voor de zoetebekken was er als toetje nog een ijsje. Ondertussen genoten we van de mooie landschappen die aan ons voorbijtrokken.

Na de boottocht gingen we terug naar de bus en vertrokken we richting Breda voor een stadsbezoek. Maar de file besliste er anders over. Toch kon dat de pret niet bederven en op de bus werd er gezellig gekeuveld en plezier gemaakt. Na nog een laatste stop reden we terug huiswaarts. Klaar om het volgend jaar als vrijwilliger te beginnen.

Graag een woordje van dank aan Steffie, Jolien en Annelies die voor deze mooie dag hebben gezorgd. Dankjewel alle drie!! We kijken al uit naar volgend jaar.

(Met dank aan Kristine Van Aken voor de mooie foto’s)  Jan Verheyden