Pastoraal Forum 6

2019-10-06T09:18:45+02:00oktober 6th, 2019|

Wij willen ieder van jullie van harte uitnodigen op ons volgende pastoraal forum!

Op dinsdag 22 oktober van 19.30 u. tot 22.00u. komen we samen in het ontmoetingscentrum van Elsum. Na twee jaar werken in de pastorale eenheid HH. Dimpna en Gerebernus, maakten wij een stand van zaken op in juni laatstleden.

Nu kijken we verder naar “onze kerk in verandering”.

Er zijn meerdere voorwaarden nodig om een verandering succesvol te laten zijn: De leiding van de kerk moet een duidelijke visie hebben over de koers die we moeten varen. Alle betrokkenen moeten bereid zijn om tijdens dit proces uit hun comfortzone te treden en om de verandering te ervaren als groei naar een beter toekomstbeeld.

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan – we moeten veranderingsbereid zijn, we zullen moeten omgaan met weerstand, met afscheid nemen… om te komen tot een realistisch en toch positief geloof in de toekomst.

Geen eenvoudige opdracht, voor niemand onder ons.

We nodigen BART WUYTS, CEO van Blenders  uit om ons hierbij op weg te zetten. “Blenders: optimistische ontdekkers, sterke verbinders” en “Bij Blenders proberen we dan ook in alles wat we doen – steeds opnieuw – meerwaarde te creëren voor onze leefomgeving.”

Het belooft dus een boeiende avond te worden waarop we veel volk verwachten! Van harte uitgenodigd!

Stap dus een keertje uit je zetel en kom mee luisteren! Een unieke kans!

 

Het team van de pastorale eenheid.