In onze pastorale eenheid bestaat de mogelijkheid om je aan te sluiten bij 1 van onze bijbelgroepen. Ook in 2023 gaan we weer samen op weg met de bijbel als bron!

1 keer in de maand kan je op dinsdagnamiddag samenkomen met de groep van “Bijbel en Leven”. Elke maand staan zij stil bij een actueel bijbels thema om daar samen rond te bezinnen en uit te wisselen. Pastoor Jan begeleidt deze groep. Je kan bij hem terecht voor alle info! De eerstvolgende bijeenkomst is op 24 januari in het parochiecentrum van St.-Amands. In onze agenda vinden jullie altijd tijdig de komende data!

1 keer per maand komt ook op donderdagavond de groep “5 broden en 2 vissen samen”, dit van 19.30 tot 21.30 in het pastoraal huis in de Kapelstraat. Zij werken thematisch, dit jaar rond beroepen in de bijbel. Pastoor Dirk begeleidt deze groep. De eerstvolgende bijeenkomst is donderdag 26 januari.

Onze bijbelgroepen zijn gratis en iedereen is welkom, 1 keer, 2 keer, … zoveel als je wil! We kijken er naar uit u te ontmoeten!