In deze periode van lock-down blijft er de mogelijkheid om in onze pastorale eenheid op enkele plaatsen een kaarsje te branden en een gebed te doen.

  1. De kapel van de Groenenheuvel is open om een kaarsje te branden.

 

  1. Het kleine kapelletje (linker deur) aan de kerk van Holven is open gedurende de dag om een kaarsje te branden en een gebedsintentie neer te schrijven.

 

  1. In de kerk van St.-Amands zal men aan de grote poort (hal onder de toren) een kaarsje kunnen branden op volgende dagen: dinsdag van 10 – 17 uur, zaterdag en zondag van 10 – 17 uur.

 

  1. In de kerk van St.-Dimpna kan men terecht op zondag van 14 – 15 uur en op woensdag van 14 – 15 uur. Ook hier kan je een kaarsje branden, een gebed uitspreken en rust vinden in deze tijd.

 

  1. Ook aan de grot in Geel Ten Aard zijn er altijd kaarsen ter beschikking om te branden. Ook op deze plek kan je rustig stil worden in coronatijden.

 

  1. In Oosterlo is een minder gekend plekje waar je ook een rustig ogenblik kan vertoeven. Aan de oude grot op de Calvarieberg vind je zeker een momentje van rust. Trek misschien ook eens naar het kapelleke van de stilte in Bel. Bij goed weer een prachtig plaatsje om stil te worden in de bossen. En wie weet ken jij nog wel een andere plaats in Geel.

 

  1. Mensen die geen mogelijkheid hebben om een kaarsje te branden, mogen altijd contact opnemen met ons. Wij laten met precies een kaarsje branden. (dirkvandenbroeck@pastoraleeenheidgeel.be of 014/580666)

Klik ook regelmatig op “Nieuws” om de andere nieuwsberichten te bekijken!