Vakantiekapellekes!

2019-07-23T08:59:22+02:00juni 20th, 2019|

Na het succes van vorig jaar, nodigen wij u uit om weer een leuke foto van een kapelleke naar onze website te sturen! Kom je ergens onderweg in de vakantie een kapelleke tegen, stuur het op naar dirkvandenbroeck2@gmail.com of stuur een kaartje naar Kapelstraat 20a, 2440 Geel. Uit de inzendingen trekken wij een zomerse winnaar!

Je hoeft niet ver te rijden voor een heerlijk uitstapje. In St.-Jozef Olen ontdekten we dit kapelletje naast ons terras met een heerlijk ijsje! Zonnige vakantiegroeten.

We krijgen vakantiegroeten uit Horst. Deze kerk was een gotische kerk tot ze gebombardeerd werd in de oorlog van 40 – 45. Nu staat er een mooie strakke kerk met veel overblijfselen van de oude kerk. Door de lichtinval van die dag leek het houten Mariabeeld in het midden net op een verschijning.

In de muur van een boerderij in Stavele vinden we bovenstaand kapelleke. We krijgen fijne vakantiegroeten uit de Westhoek!

Onze eerste zonnige groeten komen uit Imst in Oostenrijk. Naast het zwembad en de Sauna staat de mooie kerktoren tegen de achtergrond van de bergen! Zonnige groeten aan iedereen!