De PE hervat de vieringen in het weekend van 13 en 14 maart 2021.

Lees voor je reserveert eventjes dit bericht. Het wijst zichzelf wel uit. Veel succes!

De reservatieknop vind je op de eerste pagina van onze site!

Er wordt gestart met 7 vieringen. Telkens met max. 15 personen: lector en muzikant/orgelist/… inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar dienen niet meegeteld te worden.

St.- Amands    Zaterdag om 17.30 uur (tijdelijke extra avondviering)

Bel                     Zaterdag om 19.00 uur

Zammel            Zondag om 09.00 uur

St.- Dimpna    Zondag om 09.30 uur

Stelen               Zondag om 09.30 uur

Elsum               Zondag om 10.30 uur

St.- Amands    Zondag om 11.00 uur

Reserveren is voor iedereen en alle vieringen  noodzakelijk en kan enkel voor de vieringen van het eerstkomende weekend.  Voor elke viering is een afzonderlijke inschrijving verplicht.

De reservatie voor het nieuwe weekend start telkens op maandag. We willen iedereen uitdrukkelijk vragen zich daaraan te houden en niet al vroeger te beginnen met telefoneren. 

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen. De 6 genoemde kerken staan open voor iedereen die inschrijft.

Hoe gaat dit nu concreet: Dit is vrij eenvoudig.

Je kan op 2 manieren reserveren: online via onze website of telefonisch. We willen iedereen vragen om zoveel mogelijk via onze website te werken, vraag even hulp aan de kinderen of kleinkinderen, het gaat eenvoudig! De telefoonpermanentie willen we enkel voorbehouden voor mensen die geen computer hebben!

 

Reserveren via de website

  1. Ga naar de inschrijvingsknop op onze site.
  2. Klik op de knop “reserveren viering”
  3. Je komt op de pagina om de viering te reserveren.
  4. Kijk in het rooster onder op de pagina waar er nog vrije plaatsen zijn en kies je viering. Je kan op de gewenste viering klikken en komt op de reservatiepagina.
  5. Je vult de gevraagde gegevens in: naam en voornaam, email, telefoonnummer
  6. Je kiest het aantal gewenste personen (vakje openingen) 1, 2 of 3
  7. Je drukt op de groene knop onderaan “reservering aanmaken” om alles te verzenden. Je krijgt een bevestigingsmail dat uw reservering verzonden is.
  8. Onze medewerker zal zien of alles in orde is en stuurt je dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail dat je reservatie in orde is.

 

Je kan slechts voor 1 weekendviering reserveren per mailadres! Onze medewerkers zullen hier op toezien, dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de vieringen bij te wonen.

 

Telefonisch reserveren

Je belt op maandag tussen 9.00u en 11.45u naar het vaste nummer 014/58 06 66. We zullen je zo spoedig mogelijk verder helpen. We willen uitdrukkelijk vragen om de uren te respecteren om zo onze medewerkers de kans te geven om alles rustig te laten verlopen. Je reserveert voor 1 weekendviering en max. voor 3 personen.

Wanneer het max. aantal bereikt is verwijzen we naar een volgende weekend of eventueel naar kerken in buurgemeenten.

Elk systeem heeft zijn voor- en nadelen en niets is helemaal perfect! Daarom rekenen wij op ieders medewerking, geduld en begrip om alles vlot te laten verlopen.

Wij hopen het aantal vieringen zo snel mogelijk te kunnen uitbreiden.

De laatste informatie kan je altijd vinden op de website : www.pastoraleeenheidgeel.be en in Kerk en leven.

 

Voor de weekdagvieringen blijft de procedure dezelfde als ze al was. U belt maandag tussen 10.00 u. en 11.00 u. naar 014/580666

Het team van de Pastorale Eenheid